fredag 18 mars 2011

Mätning pågår

 Nu vill jag bli klar med min stjärnhop men jag vill inte att den ska bli för liten. Min fina Shetland Triangle är lagom stor så nu mäter jag mot den och inser att det är 12 cm eller två stora stjärnrader kvar tills jag får klippa. Det tar nog några timmar men det är inte oöverstigligt. Nu när min Acorns ligger på blockning har jag tagit tag i den här igen.
Snart kommer det att finnas ett galleri på Stickas hemsida där alla som stickat en stjärnhop kan visa upp den. Maila din bild till galleri@sticka.org [Som ni kanske vet är jag numera webmaster för Sticka! ;-) ]

5 kommentarer :

Annelie sa...

Åh, vad vacker den är!
Trevlig helg!

Jenny/Vresiga Mamman sa...

Vilka mysiga färger din stjärnhop har!

Madeleine sa...

Ser fantastiskt ut :D

Annika sa...

Jag måste få ge en stor komplimang, igen, till din stjärnhop! Det är så fina färger! Vacker!

Rät&Avig sa...

Så fina färger på din Stjärnhop!
Har just fått min färdig och lagt ut den på tork.
Hoppas kunna visa upp den för världen i morgon...
/Ann-Britt