lördag 5 mars 2011

Lördagsgodis

Idag tog jag en tur till Västra Torget i Jönköping. Det är torghandel som pågår varje lördag, året runt. Massor med knallar och det säljs allt från rengöringsmedel, hattar, honung, nybakt bröd, kläder och förstås grönsaker.
Idag hade jag tur att sybehörsknallen var där och jag hittade superfina knappar. Fem påsar för 20 kronor och de innehöll totalt 32 knappar.
De gröna kanske hamnar på en Malinka-look-a-like-klänning, de röda passar kanske till mitt röda silke-alpacagarn och de rosa är perfekt till mitt nyaste garn. Tyvärr fanns det bara de här sex knapparna. Men jag får väl sätta dem på en blus eller nåt istället.

3 kommentarer :

Tina sa...

Mmmm, fina färger... :)

Anna sa...

Fina, spännande med malinka look alike klänning, skulle jag också vilja sy!

Rät&Avig sa...

Vilket fynd! Nästan bättre än lördagsgodis!
/Ann-Britt