tisdag 22 mars 2011

Lite social...

När jag syr lyssnar jag på ljudbok och så värst social är jag ju inte då. Nu ikväll stickar jag på min stjärnhop istället så att mannen får lite sällskap också. <3 Vi ska snart äta smörstekt fisk med Tzatsiki som förutom gurkan har strimlad crabfish i sig.
Nu har jag bestämt att min Stjärnhop ska bli klar. Jag har nog "bara" en rad med stora stjärnor kvar och sen kanten förstås. Den är ju inte att leka med. Jag antar att det blir 700-800 maskor som ska stickas ett antal varv men nu SKA den bli klar.

5 kommentarer :

Otaliga projekt sa...

Sjalen kommer bli jättefin! Det är så skönt att göra klart projekten, men ibland tar man sig inte för. Jag har snart virkat klart ena armen på koftan, har insett att detta projektet måste få ta tid! Ha det bra i vårvärmen! Linda

Myggan sa...

Heja, heja! Den blir säkert klar snart, du avverkar ju projekt på löpande band. =)
Den blå klänningen blev jättefin.
/Anna

Paradiset Kaos sa...

Och kommer att bli jättefin!

Rät&Avig sa...

Kämpa på! Den ser ut att bli jättefin, härliga färger!
Har nyligen gjort färdigt min, så jag känner mig rätt nöjd!
/Ann-Britt

mary-ann sa...

den är skitsnygg...och snygga saker tar tid att sticka :)