onsdag 9 mars 2011

Färdigpackad

18.48 Strax innan sju var middagen klar. Jag testade Tinas tips om att riva blomkål och koka 30-40 sekunder för att få något som liknar ris för mig som äter LCHF. Det funkade väldigt bra så snart ska mannen få middag med LCHF-ris.
19.48 höll jag på att hacka nötter till min hemmagjorda müsli. Gott och nyttigt.
20.48 har jag packat klart. Nu är det dags för sängen eftersom klockan ringer om drygt fem timmar. 02.45 ringer den och 03.35 avgår bussen mot Göteborg. Morgonstickcafé någon?? =D Jag befinner mig på centralen i Göteborg mellan 06 och 08 i morgon bitti.

3 kommentarer :

Mona sa...

Det ser gott ut! Hoppas det kommer någon och stickar med dig.

Medea sa...

:) Nu är jag strax framme...

Annika sa...

Godmorgon är inne för att kika på resten av din EFITdag
antar att du har ett bättre väder i Provence idag än vad du hade i Sverige i går