onsdag 16 mars 2011

Digitala sticktidningar

Hittade just en sida, Zinio, där man kan köpa och även prenumerera på bl.a. sticktidningar. Bra för oss som inte bor nära något ställe där de säljer de internationella tidningarna.
Bläddrade i den här tidningen på centralen i Göteborg i förra veckan men köpte den inte. Nu kan jag alltså köpa den för £4.16 motsvarande ungefär 44 SEK. Nästan 100 kronor billigare och jag kan antagligen skriva ut de mönster jag vill sticka. Tunikan (ravelrylänk) på omslaget tycker jag var fin.

8 kommentarer :

Nobiantary sa...

Jag prenumererar på pappersversionen av den tidningen, det är inte särskilt dyrt om man beställer från England. Ca 60 pund för 13 nummer har jag för mig. Gillar verkligen tidningen, superfina bilder och jag blir alltid alldeles kliig i fingrarna av inspiration =)

Otaliga projekt sa...

Bra tips.
Ja, man köper inte så värst många tidningar för det priset. Det blir någongång då och då. För tillfället är en väninna till mig USA och skulle köpa med lite tidningar hem. Snällt, med tanke på att hon inte delar mitt intresse för handarbete.
Sarah

auriorai sa...

Vilket bra tips! Tack!

Anonym sa...

Jag tycker digitala tidningar är en väldigt bra ide´. Ett litet obs bara. Min skrivare kunde inte skriva ut sidorna direkt från Zinio då det krävde för mycket minne. Jag gjorde en "skärmdump" och skrev ut från den. Men min skrivare är antik så det kanske beror på det.

Rät&Avig sa...

Hej!
Kul att du tittade in hos mig.
Stickade just sista mönstervarvet på Stjärnhopen.
Nu ska jag sy och klippa!! Huga!
/Ann-Britt

Stickeri sa...

Bra tips... jag hade visst redan ett konto och en gratistidning. Ska testa att skriva ut från den först, innan jag köper fler.

Medea sa...

Vad bra Helen. Tala gärna om hur det gick?

Stickeri sa...

Det gick bra att printa. Jag har visserligen bara en sv-vit skrivare, men dock en laser.
Men jag tänkte jag skulle köpa den nya Interweave Knits... Och jag fattar inte, men det verkar som om den kostar drygt ett pund mer än det står när man väl kommer till att betala. Så jag betalade inte.
Har du testat?