onsdag 2 mars 2011

Brinnande lågor

Länge, länge har jag haft Candle Flame på min vill-göra-lista och nu tror jag nog att den kommer igång. Jag vill ha mer än en flygstickning för  att variera lite. Jag har redan repat upp en gång och nu ska jag göra om den igen.
Jag har inspirerats lite av Ilsefins ändringar, men ändrar nog lite till för att passa mig.
Jag stickar i ett ull/silkegarn som Östergötlands Ullspinneri tillverkade i början av 90-talet. Det heter Silkö och jag har några härvor kvar av det. Tex det här varmgula.

2 kommentarer :

Iréne JB sa...

Candle Flame står även på min "att-göra-lista". Börjar även fundera på en Shetland Triangle... Och en Cascading Leaves och.... Ja listan blir lång. Och just nu orkar jag inte alls sticka på kvällarna.

Emmas dagar sa...

Spännande garn! Blir säkert jättefint i Candle flame.