lördag 19 februari 2011

Tygfynd

Det var längesedan jag hittade något tyg på marknaden och det är ju bra eftersom jag gärna får sy av det jag redan har. Men idag köpte jag ändå lite grand. Jag köpte ett nästan svart bomullstyg med lite stretch, som jag tänkte sy jeans/byxor och en kavaj av. Jag hittade också ett tunt brunlila tweedtyg att kanske sy en jacka och kjol av.
Jackan och kavajen är från Burda 1/2011 och byxorna har jag inte bestämt mönster till än, bara ungefär. Byxorna på bilden är från Burda sommaren 2010. 
Men först borde jag sy min benvita jacka. Det börjar nästan bli för varmt här med min prickiga yllekappa. 

1 kommentar :

4U2! sa...

Burda, den tidningen prenumererade mamma på ... tyvärr försvann allt som hade med handarbete när ett syskon och pappa "städade" undan bara några dgr efter mammas död, allt som varit hennes. En del i deras sorg antar jag men väldigt synd.