fredag 18 februari 2011

Tvätt och garn

Idag fick jag meddelande från Stina på Textera.se att garnet till min virkade kofta kommit in och dessutom är även det nya från samma parti! När jag ändå beställde för leverans till Frankrike passade jag på att köpa en flaska med ulltvättmedlet Eucalan. Jag läste tex. hos Fale Artut att hon testat det och nu ska jag också göra det. Jag brukar använda antingen olivtvål eller en sidentvål när jag tvättar mina stickade plagg. Men nu ska jag testa det här.

Igår virkade jag två varv på oket till min kofta och det är väl så det blir ett tag, tills jag stickat klart min Celerykofta. Dessutom jobbar jag på min Shetland Triangle och min Stjärnhop-sjal.
Så här ser koftan ut just nu.

3 kommentarer :

Anna sa...

Gott att du fick tag i garn, trevlig helg!

Metta sa...

Så bra att garnet har kommit. Den virkade koftan ser ut att bli mycket fin.
Bra tips om ulltvättmedlet! Har hittills använt Lux tvålflingor (har funnits länge i mitt skåp och är mycket drygt) till mina stickade plagg.
Gillar din Shetland Triangle-sjal. Får nog hamna på min önskelista.
Ha en bra helg!

Stina sa...

Garn & tvättmedel är på väg till dig. Kommentarer och feed-back välkomnas varmt.
Trevlig helg!