onsdag 16 februari 2011

Stjärnglans

 Det tar lite tid att sticka sjalen stjärnhop, men jag älskar varenda maska. Jag har inte blivit uttråkad än och det är ett positivt tecken. När jag skulle flyga senast satte jag i säkerhetsnålen för att se hur långt jag kunde komma på en flygresa och när jag åkte hem igen satte jag den röda garnstumpen ni ser i mitten. Det är verkligen peppande att ha en markering där man började vid ett speciellt tillfälle. När jag kom hem satte jag det lilla röda, ni ser nära stickan. Nu är det bara att sticka resten. =D
Så här ser halva sjalen ut just nu. Antar att jag behöver 12-13 stjärnor på höjden vid spetsen. Men jag har bara gjort av med knappt två nystan Drops Delight så här långt och jag har fyra. Vi får se hur tålamodet räcker och jag tänker göra den tillräckligt stor, när jag nu ändå stickar en så här vacker sjal. Den ska kanske bli 170-180 cm på bredaste stället. Eller vad tror ni??

8 kommentarer :

Anonym sa...

den är jätte fin vad har du för garn jag har andvänt ullegarn det bara hakar sig

Hamrånge slöjdare sa...

Får man ha stickning med sig på planet? Det var en som frågade på Facebook igår.

kråkspark sa...

Vilken fantastiskt vacker sjal! För mig skulle det vara ett femårsprojekt.

Medea sa...

Jag stickar med benvitt Visjö från Östergötlands ullspinneri och Drops Delight fg.02

Visst får man ha stickor med på flyget. Säkrast är att ha strumpstickor eller trärundstickor. Det funkar även med Clover virknål.

Ginas stickverkstad sa...

Den ser så fin ut!!!
Kram Gina

Tina sa...

En underbar sjal!

Rät&Avig sa...

Vackert!
Sjalen finns på min "to do next" lista. Längtar...
/Ann-Britt

metamorphosis sa...

Vilken vacker sjal!

Tänk att få kunna svepa in sig i en stjärnhimmel sen när den är klar! :-)