onsdag 9 februari 2011

På utflykt

 Åkte till huset på landet igår och tittade till det. Klart att jag kollade om jag kunde hitta fler skatter och den här gången hittade jag bland annat den här plåtburken med moulinégarn, lite band och en påse full med stoppnålar.
Det känns bra att jag inte kommer att sakna stoppnålar någon gång. Bra att fästa trådar med för stoppar gör jag inte så ofta.
Det fanns även lite spetsar och en vacker "hårkam" i ben. Eller kan jag ha den som sjalnål tro?
Här är huset. Ljuset var fantastiskt. Riktigt vårljus även om det var vintrigt pga all snö.

På kvällen var jag på yoga. Det var första gången på lokal eftersom jag bara gjort det hemma tidigare. Men det gick bra och jag kände precis som jag redan visste att verkligen behöver mjuka upp ryggen. Självklart blir det en fortsättning.

6 kommentarer :

Tina sa...

Vad roligt att hitta så många fina skatter. :)
Yoga=glada ryggar!

4U2! sa...

Fynd!

Linda sa...

Det är alltid kul att hitta användbara saker!
Nu har även jag en blogg, som jag har ihop med min väninna Sarah. Vi har precis börjat, det vore kul om du tittade in! www.deotaligaprojekten.blogspot.com

Hamrånge slöjdare sa...

Härligt när man hittar roliga saker.

metamorphosis sa...

Vilket fint hus ni har, och så mycket spännde skatter som verkar gömma sig där! :-)

Jenny sa...

Vilka härliga fynd!