torsdag 10 februari 2011

Maska för maska...

Nu har jag börjat på framkanterna på min Celery-kofta. Jag väntar med ärmarna till sist eftersom jag just nu behöver lite variation och det ger kanterna som formas med korta varv. Bättre bild kommer antagligen längre fram men mörka kvällar och blixt gör inget rättvisa.

3 kommentarer :

Tina sa...

Så bra att du stickar denna kofta... jag har varit sugen på den ett tag... ska bli intressant att höra vad du gillar mönstret och slutresultatet.
Ser bra ut så här långt! :)

kråkspark sa...

Himla snygg modell!! Jag blev riktigt sugen på att sticka den och gjorde mig till följare av 100%!

Iwona sa...

Jätte fin modell - ligger så bra! Jag älskar koftor - tycker om att ha många - kanske skall sticka någon gång den också? En så länge mina egna idéer bubblar i hjärnan ordentligt :)
Ha det skönt!