onsdag 16 februari 2011

Love is...

Efter mycket funderande startade jag ikväll min första Shetland Triangle-sjal. Jag stickar i garnet jag fick av Birgitta som jag lärt känna via Stickdejt-bloggen och som jag träffade i Nyköping när jag landade där för några veckor sedan.
Jo, jag förstår vad ni som stickat sjalen menar med att den är rogivande och härlig att sticka. Jag har stickat första diagrammet + tre omgångar av andra. Vill sticka mer...

12 kommentarer :

mary-ann sa...

men åh vilken underbar färg...

smygmaskan sa...

Visst blir den bra o så enkel

Anonym sa...

Kul du gollade den
Monica

Tina sa...

Ååh, nu känner jag mig riktigt avundsjuk. Just den sjalen, hade jag tänkt börja på när orangea Eris blev klar. Men med mycket tålamod och lek med symaskiner, så kan jag nog sticka fram i vår.
Jättefin färg! :))

Jenny sa...

Så vacker den blir!

Ulrika sa...

:-)

Linda sa...

Underbar!!

Ginas stickverkstad sa...

Snygg!!!
Kram Gina

Toril sa...

Rogivande säger du..ja det låter ju onekligen som en stickning för mig! kram du kreativa människa:)

Iréne JB sa...

Får väl se hur länge jag kan stå emot :) Än så länge har den inte hamnat på min "att-göra-lista". Brukar iof ligga ett halvår efter :)

dessi9 sa...

Jag tyckte den var lite sådär att sticka, men jag gillar att uddarna gick att blocka väldigt spetsiga och den är vacker i färdigt skick. Kommer nog att sticka fler av den ändå om jag kommer över något garn som ropar just på det mönstret. Hur som helst vill jag säga att färgen på din sjal är väldigt fin. Den ger hopp om vår och skir grönska och du kommer säkert bli nöjd med den när du är färdig. Det ska bli intressant att se vilka kläder du ska matcha den till?

Stiko Maria sa...

=) Inte ett dugg förvånad att du gillar den. Beroendeframkallande är ordet.