fredag 4 februari 2011

Dags att virka en kofta i vår?

Härom dagen var jag på Yll o Tylls garnblogg och hittade den här fina koftan från Drops senaste kollektion. Jag har aldrig virkat något så stort som en kofta men någon gång ska ju vara den första. Virkade ett ganska långt linne 1979 men det räknas nog inte längre. 
Hittade även ett gammalt UFO i de svenska gömmorna. Dags att få disktrasan, från i maj, klar så att jag kan föra ännu ett FO till protokollet. 

8 kommentarer :

KLOCKARBARN sa...

Den har jag också fastnat för men steget att göra den känns oändligt stort.

Karin sa...

Det går ju så snabbt att virka så det klarar du galant! Jag har inte virkat något stort efter garnstudios mönster, men de brukar ju vara tydliga och bra. Och virka är väs om att cykla....

Camilla sa...

Söt kofta, många fina detaljer. Hoppas du väljer att göra den!

MiA sa...

Jag har varit sugen på att virka en kofta så länge, men det blir aldrig av. Det var en riktigt snygg modell du hittat :D

stina sa...

jag såg också den koftan och blev lite kär, men jag är tveksam om jag orkar virka ett så tidskrävande projekt. hoppas du gör den och inspirerar mig till att komma över den tröskeln!

kråkspark sa...

Jag blev också sugen på att virka en kofta när jag såg denna!

Linda sa...

Jag var i Astrids garnbutik i Jönköping i veckan och köpte garn till koftan du visar. Det kommer ta tid att virka den, men den kommer bli fantastisk. Vilken underbar butik hon har, det blir fler besök där!

Medea sa...

Ja, visst har Astrid en fantastisk butik. Garner i färgordning är så inspirerande. Lycka till med koftan!