fredag 11 februari 2011

Äntligen en prickig kappa

Till min stora förskräckelse upptäckte jag härom dagen att min svarta kappa, som jag sydde förra vintern, börjar bli sliten. Tyget var väl inte det bästa men det fanns i samlingen och därför sydde jag av det.
Igår hade jag andra ärenden i närheten av Myrorna och tänkte gå in och se om jag hittade något. Och det visade det sig att jag gjorde. I ett hörn hittade jag en prickig kappa OCH dessutom var den i min storlek.
Att ärmarna var lagom långa var dessutom ett stort plus. Jag har väldigt långa armar och det är ovanligt över huvud taget att jag hittar något som är lagom långt om jag tänker mig att köpa ett plagg.
Jag insåg direkt att inga av mina halsdukar skulle passa och tittade runt lite och till min stora förvåning hittade jag en halsduk med bollfransar i en perfekt färg. Samma ton som prickarna.
Tankarna gick vidare mot att jag behöver en väska också men att hitta en passande på myrorna vid exakt samma tillfälle som det andra verkar nästan otroligt men inte den här gången. Jag hittade en brun läderväska i mittemellan-storlek som jag slog till på. Den har jag inte på bild än men det kommer kanske.
Nu är det bara några stövletter eller kängor som behövs eftersom jag inte har något som passar till det bruna, bara mina svarta stövlar som får gå så länge.

5 kommentarer :

Kattis sa...

Vilket kap! *grön av avundsjuka*

Medea sa...

Ja, kap kan man kalla det. Halva priset på kappor, så jag gav bara 100 kr.

Hamrånge slöjdare sa...

vilken tur att hitta det man vill ha.

Tina sa...

Vilken lycka med en prickig kappa! Finns på min vill-ha-lista med och vet du, jag har också extralånga armar. :)

miaring sa...

Helt otroligt!!