måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

För att ge er en present på alla hjärtans dag har jag gjort mitt mönster på mössan Forever21 till ett gratismönster på ravelry. Jag ser fram mot att se flera varianter av den bli uppstickad.

Jag och mannen firar bröllopsdag idag och han förstår precis hur han ska smörja mitt hjärta, och som morgonpresent fick jag New England Knits.
Boken innehåller många fina modeller som jag blir sugen på att sticka. Av mig fick mannen en present jag köpte på Stansteds flygplats. Det blev en lyxpresent eftersom jag fick väga väskan vid gaten, och det blev lika med övervikt som kostade 35£. Lagom kul, men självklart är han värd vartenda öre.

Jag har förresten fått tag på mer garn till min virkade kofta. Det var Stina på Textera.se som hörde av sig att de hade garnet och det verkar tom. som om det är samma färgbad. =D

7 kommentarer :

Ett nystan.. sa...

Tack snälla för mönstret... Den ska jag göra!

Tina sa...

Det var en fin kärlekspresent! :)

disa sa...

Grattis på er bröllopsdag!! Jätte fin mössa. =)

Susilull sa...

Grattis på er bröllopsdag! Fin present du fick!
Och tack för din mönsterpresent!

Ha en bra Alla hjärtans dag!

Iréne JB sa...

Jag som hade bestämt mej för att jag inte ska sticka fler mössor. Och så ger du ut din snygga lövmössa gratis. Det kan jag bara inte motstå helt insnöad på löv som jag är. Har precis stickat en mössa med lite löv men en till behöver jag nog :)

Medea sa...

Klart ni ska sticka en mössa till! Ser fram mot att se era varianter!

mary-ann sa...

jättegrattis såhär i efterskott :))