tisdag 18 januari 2011

Trevlig post

Efter att ha läst om ebenholzstickor hos Tina och några andra bloggar beställde jag en rundsticka 3.5mm från Stäkets Hantverk.

Idag ramlade de in genom brevlådan tillsammans med knitpro strumpstickor 4mm. Vill prova nu!

3 kommentarer :

Tina sa...

Jag har viss förlett dig i frestelse. ;)
Jag bara älskar min ebenholtzrundsticka.

r e b e c k a sa...

En vän talade sig mycket varm för knit-pro stickorna på senaste syjuntan. Jag undrade om de inte var ömtåliga eftersom de är i ihoppressat trä men hon hade aldrig hört talas om att de skulle kunna gå sönder. En kvart senare gick en strumpsticka av i en skarv. Hoppas det går bättre för dig! :)

Medea sa...

knitpro-rundstickor stickar jag alltid med sen några år tillbaka och jag har hört att de går av för en del och en av de tunnare delade sig. Men jag limmade ihop den med superlim och Voila så funkar den hur bra som helst igen.
Det nya för mig är ebenholzstickorna och jag bara längtar tills jag får/hinner testa dem.