måndag 17 januari 2011

Styr upp

Jag gillar att sticka mössor men när de väl är stickade använder jag dem inte utan ger bort dem eller så ligger de bara. Tror att jag ska försöka hindra mig själv att börja på fler.
Kom på mig själv när jag hittade ännu en snygg på ravelry som jag ville favorisera.
Men nu ska jag försöka låta bli. Vantar och sockor är mycket bättre om jag stickar. Både jag och barnen behöver både och.

9 kommentarer :

MiA sa...

Mössor är liksom kul för det tar inte så lång tid att bli klar :)

Iréne JB sa...

Förstår precis. Stickar också mössor så jag skulle nog kunna ha olika varje dag veckan om jag ville. Men egentligen har även jag ett större vantbehov och kanske sockbehov också, men då måste man ju sticka två :)

torggumman sa...

Har du för många kan du ju skicka till Stickhjälpen, det gör jag. Hoppas ni också har sol idag.

Metta sa...

Visst måste det vara frestande att börja på en ny mössa, men håller med om att behovet av nya vantar och sockor oftast är större. Problemet är ju att man måste göra en till när man stickat den första. Har ännu inte börjat med magic loop när det gäller sockor, vilket säkert skulle underlätta.

baskalatka sa...

czapki są super ,wzorów wiele,co jedna to inna,ta sliczna http://cudenkabasi.blogspot.com/

r e b e c k a sa...

jag känner också igen det där...

Ulrika sa...

Känner sååå igen mig. :)
Men mössor är så roliga att sticka. :)

MM sa...

NÄääj, inte sluta än, jag väntar fortfarande på min beställning från förra året!
*håller tummarna*

Medea sa...

Malin... Snart ska jag sticka en mössa till dig fylld med syster-kärlek. <3 <3