måndag 31 januari 2011

Kombinerat

Den gröna t-tröjan blev klar förra veckan och det sista på tunikan alldeles nyss. Det finns även en tillklippt kjol som är tänkt att passa till. Mannen föreslog även ett par shorts och det är ju ingen dum idé. Till sommaren går ju tunikan att använda utan t-tröja under.
 När jag såg min orange swallowtail ligga bredvid tunikan såg jag att den passade till, och tog upp det orange i tunikan, så varför inte bära dem ihop.

Till sist visar jag början på min Celery Cardigan från 100 % Rain design. Det går fortare än jag trodde, att sticka den. Och snart får jag nog dela för kropp och ärmar. Vill som vanligt bli klar NU. ;-)

Nya projekt-tankar kommer hela tiden och när jag läste om Snitsat Stickats nya kofta blev jag sugen på en sådan i benvitt 1-trådigt ullgarn.
Jag har tre hekto benvitt, 1-trådig ull hemma i Sverige som jag köpte av en dam på stickcaféet. Kanske tar jag med mönstret till Sverige och sätter igång (Mönstret är från Garntjänst). Kanske kan jag tom. härma med spetsarna, för jag har massor i gömmorna. Både från mormor, farmor och köpta på auktion och loppis.

12 kommentarer :

4U2! sa...

Väldigt vad du skapar, snabbt och snyggt!

Ullfull sa...

Oj va snyggt! Jag blir jätteinspirerad!

Karin sa...

Supersnyggt!!!! *gilla*

Karin sa...

Supersnyggt!!!! *gilla*

Metta sa...

Mycket snyggt! Gillar också när man kan kombinera olika plagg och färger.
Den vita koftan blir säkert fin till sommaren.

disa sa...

Så fint det blev!! =)

vonnaponna sa...

Måste säga att du är väldigt inspirerande att följa. Blir så sugen att sy och sticka ännu mera när jag läser om allt snyggt du gör.

disa sa...

Av någon anledning tror man alltid att den senaste Diana boken är den sista, men nu är det HELT uppenbart att det kommer en till!! *glad* Fast hur jag ska kunna vänta tills dess är en gåta......

Ulrika sa...

Såååå snyggt!!

Paradiset Kaos sa...

Hej! Har precis hittat till din blogg.
Tjusigt!

ExD (fd maasa) sa...

Otroligt fina saker!

Iwona sa...

Vad snygg den blir!
Kram!