måndag 10 januari 2011

FO 2/3

Sådärja. Nu är två av de tre mössorna klara. Båda ska ges bort. Den mörkblå till Tilda som ska ha den under snowboardhjälmen på sportlovet och den andra till en vän som får behandling och behöver nåt att piffa upp sig med.
 Kanske kommer knappen att bytas ut mot en lite mindre, men just nu ligger mössan i blöt för blockning så jag får se vad jag hittar på sen. Mönsterinspiration fick jag från Double Double Cloche men som vanligt stickade jag uppifrånochner. Gjorde den lite kortare också. Garnet är Drops Silke-Tweed i en lavendelblå färg och jag använde stickor tre.
Jag hoppas att jag får ta en bild med hjälmen på när jag kommer till Sverige. Men det vet man aldrig. =) Snowboardmössan stickade jag i midnattsblå Drops Alpaca med stickor 2½. Till den färgade kanten använde jag lite Galadriel i färgen Melba, från Chili Gredelin. Infodringen stickade jag med stickor 2mm.
Mer info hittar du om du går in på min projekt-sida på Ravelry.

1 kommentar :

4U2! sa...

Fin färg, den gillar jag.