lördag 29 januari 2011

EFIT-dag

Här kan du hitta fler som fotar sin dag idag.
 
11.03 Jag börjar med min andra bild för idag. Trots ösregn ger jag mig ut på marknaden. Köper lite grönsaker och en tidning innan jag blöt ger mig av hemåt. Ser ni att vi fortfarande har gröna växter på gården? Den ena lavendeln har t.o.m. blommor. 
09.03 Morgonmys för mig innebär alltid stickning. Just nu stickar jag nederkanten på min kofta. Förhoppningsvis klar under eftermiddagen. Klockan 10 missade jag att fota... Hängde nog tvätt eller nåt.
12.03 Ombytt till torra kläder sätter jag mig i soffan och läser tidningsbilagan. Ser sen till att redigera de första EFIT-bilderna för att lägga dem på bloggen.
Kom på att EFIT-bilderna idag ska hamna i Provence-bloggen istället. Välkommen dit!

2 kommentarer :

HandMade sa...

Trots att det regnar på bilden kan jag inte annat än vara avundsjuk på dig! Jag är så trött på snö och is!! Hellre regn och plussgrader känner jag nu!

4U2! sa...

Härliga bilder att se!