söndag 2 januari 2011

Dag 2, några klara projekt

Årets första projekt är avklarade. Jag har stickat en Sideways Grande Cloche, som jag funderat på en längre tid. Här i Provence känns det lite för varmt för att ha en tjock mössa men när jag kommer till Sverige i mitten av januari lär jag nog kunna prova den.

Garnet är Heaven's Hand i färgen dark Cherry. Jag fick tre härvor i den här färgen av barnen i julklapp + två härvor i nougat/snail. Dark Cherry ser inte ut riktigt som jag förväntade mig, den är lite för kall, men förhoppningsvis blir det bra ändå.

Jag har också fäst de sista trådarna på mitt andra par Mátki, vantar från StickaMera. Så nu är det dags att fortsätta med resten av alla pågående projekt.

9 kommentarer :

Marias garnhändelser sa...

Snygg mössa, har funderat på den ett tag...

Myggan sa...

Jag håller med, mössan är urtjusig. Nästan som en liten hatt a la 30-tal.
/Anna

Ulla sa...

Borde nog sticka ett par Matki.
Ha en fin kväll
Ulla

MiA sa...

Cool mössa!

Önskar det ett super 2011!

MiA sa...

... dej skulle det förståss stå :)

Ullfull sa...

Fin mössa! Tack för tipset om 12in2011, jag är med!

sinneskatten sa...

Den mössan gillar jag mycket snygg!
Vill önska dig ett kreativt nytt år.
Carina

Lena Andersson sa...

Du är kvick du att sticka, det är så kul att se vad ni alla duktiga stickare producerar själv får jag klart något litet vartannat år.
mvh Lena

Sunna sa...

urläcker mössa