lördag 18 december 2010

Stjärnstatus

Har ni sett vilken fin julledighetsstickning vi kan få mönster på hos föreningen Sticka? Jag blir väldigt sugen på att sticka en och om jag bara kan få tag på mönstret på måndag kanske det kan bli min flygstickning. Annars får jag sticka den efter jul.

Garn vet jag att jag har efter min inventering och om jag stickar den ska jag sticka den i benvitt Visjö, grå/beige/lila Drops Delight och till kanten benvitt Visjö och gråsvart Sheperds Sock från Lorna's Lace.

Ett litet stickprov har jag hunnit göra, även om jag stickade lite fel i början. Men meningen var ju att kolla att Delight går ihop med Visjö och det tycker jag nog att det gör trots att det känns mycket tunnare. Jag har provet i blöt just nu för att se hur det blir efter blockning. Jag vill inte lägga ner alla dessa timmar om det inte ser bra ut.

1 kommentar :

Stickeri sa...

Men oooh vilken bra idé!! Jag som tänkte vänta med att påbörja någon stjärnhop tills jag stickat klart en tröja... Men jag har faktiskt enfärgat vitt tvåtrådigt, och så blått Delight. Måste genast rusa och kolla mitt lager!