torsdag 23 december 2010

Önskar er alla en riktigt skön och vilsam jul!!

 Hittade en billig sticktidning på Pressbyrån idag som innehöll en del fina modeller. Det går säkert att plocka detaljer från dem till något egengjort. Telefonen tar fortfarande tid eftersom jag inte hade fått den fixad igår kväll.
 Mina små örongångar har äntligen fått lagom små hörlurar. Nu slipper jag kanske få ont när jag lyssnar på böcker eller podcasts.
Dags att sova. Appen håller koll på sovtiderna. Som ni ser har jag ett minus på 1 timme och 26 minuter de tre nätterna sen jag började mäta och då är min "önskade" sovtid 7.5 timme per natt. Jag hoppas att det blir lite mer i natt.
Nu är det dags för mig att slå in de sista julklapparna och se till att allt annat är fixat. För i morgon blir det god julmat och härlig gemenskap med alla barnen och mina föräldrar.

5 kommentarer :

Susilull sa...

Önskar dej en God Jul också!

Call design sa...

God Jul!

Tina sa...

Tack och detsamma till dej. :)

Tant Kofta sa...

God Jul önskar Tant Kofta

Alexandra sa...

Önskar Dig Allt Gott & en God Jul =)