lördag 18 december 2010

Inspiration

På väg hem från svenskträffen såg jag den här tröjan och kappan utanför en affär.
 Tröjan tittade jag på innan idag när jag var på marknaden och där var den 10€ billigare och fanns dessutom i säkert fem färgställningar till. Nu tänkte jag ju inte köpa den utan sticka en sådan så jag är glad att jag kunde ta ett foto att minnas den med.
Kappan är den första i den här modellen, jag ser i neutral färg. Sådana här kappor finns massor av på marknaden men då är det många olikmönstrade tyger i olika färger och med broderier på. De kostar kanske 7-8 €. Den här kostade 120 €, för dyr, men har jag tur kanske jag kan hitta en på marknaden längre fram. Nu vet jag ju att det finns i den här färgen och då kan jag leta efter en sådan.

Så här ser förresten Arles stadsgran ut. Jag vet inte hur jag ska försvara de bestämmande i Arles, men vackert är det inte, tycker jag. ;-)

4 kommentarer :

4U2! sa...

Tyvärr håller jag med dig där.

mary-ann sa...

jo du...det e ju så att när jag såg granen så fundrade jag på om nån var väldans närsynt eller var mindre nykter vid olyckstillfället :p

Ann sa...

Jag har bott i Frankrike i drygt 14 år och har ännu inte sett en fin fransk gran. Dom kan mycket fransmännen, men inte det här med julgranar.

Lithia Black sa...

Åh,den där tröjan såg fantastiskt fin ut. Om du klurar ut ett mönster på den så köper jag det gärna. Jag är barnsligt förtjust i banddetaljer.