fredag 31 december 2010

Gott Nytt År alla stickvänner!

Nu stiger det nya året snart fram. Jag gillar verkligen tanken på ett helt nytt fräscht år som kan fyllas med massor av nya stickprojekt och andra utmaningar.
Jag har tänkt att min vävstol ska få börja jobba lite under 2011 och först ska jag bara solva om den till rosengång, eftersom det är mattor med rosengång jag vill väva.
Jag har också tänkt sticka minst 12 tröjor/koftor och varför inte en hel massa sockor ur sockboken Knitted Socks East and West. Sockor skulle ju kunna bli bra presenter och om jag bara kom igång skulle julklappslådan kunna vara fylld innan december nästa år.
Jag har också bestämt mig för att inte köpa garn nästa år. Det är nog det svåraste men jag får hoppas att jag kanske vinner något garn någon gång under året och att jag kanske får garn i present, tex när jag fyller år. För att få känslan av att klappa nytt garn. Det är inte precis så att jag har någon som helst brist på garn men det finns ju så mycket fint. Men som sagt, jag ska under 2011 sticka av garn jag har i samlingen.

Hoppas att er kväll blir trevlig och att ni får lite god mat. Jag hoppas att jag ska orka vara vaken så länge att jag kan gå ner till floden för att titta på fyrverkerierna vid tolvslaget men det vet man aldrig.

Ännu en gång Gott Nytt År till er alla!

6 kommentarer :

Tina sa...

Tack! Jag är imponerad över dina föresatser inför 2011, speciellt att inte köpa garn (är inte riktigt mogen för det själv... beror inte på garnbrist).
Gott nytt år!

Ginas stickverkstad sa...

Gott nytt år!!!
Kram Gina.

Ulla sa...

Gott Nytt År.

Ulla

sunpan sa...

Gott Nytt År!!

Maria i Falkenberg sa...

Gott nytt stick-år! Kul att följa med på dina äventyr!

Charlotte sa...

Lycka till i ditt kommande vävprojekt!