måndag 6 december 2010

Gårdagen...

Höll på att sortera mail med jämna mellanrum hela kvällen. Men lite annat hann jag också med.
 17.46 sökte jag resor på både SJ, flygbussarna och swebus eftersom jag dagarna innan jul ska förflytta mig genom delar av Sverige igen.
 19.46 satt jag fortfarande och igen och sorterade om bland mina mail. Slängde flyttade om, avslutade nyhetsbrev och vidarebefordrade. Nu är jag ganska nöjd med hur det blev och NU ska jag fortsätta ha ordning bland mina mail.
 20.54 har vi satt på en av mina favoritfilmer, Dirty Dancing. Jag tittar på den med ett leende på läpparna.
21.53 har jag bara kommit en liten bit på nya stickningen och filmen fortsätter. Detta blev sista bilden den här EFIT-dagen. Nästa gång ska jag försöka komma ihåg det och det lär jag göra eftersom jag har en jättebra app i telefonen som redan nu är inställd på att påminna mig en gång i timmen den 22 december.

Inga kommentarer :