måndag 8 november 2010

På väg


Stickar en möbius till på bussen mot Linköping. Ska försöka hitta äppelgrönt, hallonrött och smurfblått garn till mössor i Lkpg. Och mysa med dottern förstås.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Sjalen ser väldigt fin ut!Vill göra en själv men ej så stor,som även du funderade på.Tror du att man kan minska maskantalet med cirka en tredjedel vad det gäller ditt mönster? Säker en dum fråga men jag är jättesugen på att börja..Och ett jättetack för din fina blogg!!!
Agneta

Janette Millbom sa...

Vad är det för stitch du använder? Ser ut som det passar möbius bra, ser liknande ut på avig och rätsida =)

/Janette

Medea sa...

hmmm... har för mig att jag svarade här men icke.
Jag använder mosstickning, 2räta, 2 aviga och två varv av varje. Det är superbra eftersom det blir lika på båda sidorna. Man får tänka på att direkt vid efter uppläggningen börja med 2r,2a och inte följa instruktionen på youtubefilmen.
Agneta: jag tror absolut du kan minska maskantalet och göra en mindre. Se den andra jag gjorde. Den är inte så stor alls.