fredag 26 november 2010

Nu förstår jag...

...varför jag dras till vissa färger. Kanske är det för att de förstärker färgen på mina ögon.
Jag har gröna ögon och gillar knallgrönt, lila, orange, gult m.fl. färger iofs. Läs mer i bloggen Inside Out Style.

2 kommentarer :

tilda sa...

Nu fick jag förklaringen till varför jag skaffar kläder i dom mest märkliga färger. Min en väninna sa en gång, när jag stolt visade upp min knallgröna nya väst, ...hoppas att du inte behövde betala mycket för den.. Jag har också gröna ögon.

Annelie sa...

Spännande! För några år sedan träffade jag en klädcoach. Först satt vi ner och pratade. Hon kollade in vad jag var för typ, sedan efter några timmar åkte vi till NK och där hade hon plockat fram allt från under-,vardags-, fin- och galakläder.
Hon hade också olika sjalar i alla de färger som jag fick ta på mig och se vilka färger man passade i och det var en häftig känsla att se hur ögonfärgen kom fram med de rätta färgerna.
Du har nog många tyger hemma i olika färger som du kan testa se.

Trevlig advent!