fredag 26 november 2010

Någon som gillar vinter?

 Kom till gården idag och insåg att jag inte skulle kunna skotta lårhögt med snö med bara hjälp av en liten snöskyffel och traktorn behärskar jag inte än. Snälla ge mig en snöslunga! =)
 Utsikten mot sjön. Den såg jag inte förrän jag pulsat mig svettig och skottat bort det värsta för att kunna se var trappstegen var.
 Hålet framför trappen.
 Ja, ganska mycket snö är det allt.
På väg genom den västgötska skogen. Visst är det fint och visst vill även jag ha snö till första advent. Men kan ni gissa varför jag flyttade till Provence? Jo, för att jag tröttnar ganska fort på att skotta, bli blöt och frysa.
Men hellre snö än regn. Ge mig bara en snöslunga så ska jag inte klaga mer. =)

4 kommentarer :

Charlotte sa...

Oj, oj! Vad med massa snö! Håller fullt och fast med dej, hellre snö än regn. Men det kan ju vara måtta på det hela. Olikt "LAGOM" landet Sverige!

Knitarina sa...

Härligt mycket snö! Hemma hos mig är det bara ett par larviga cm.
Vi har en trasig snöslunga. Det är inte heller kul...

Bland nystan o papper sa...

Underbart! Öppen spis med knastrande brasa att lyssna på, värmas av och känna den goda doften av. Lite varm glögg eller en het irish coffee. Det är vintern till för efter man varit ute i det vackra kalla vita.

Call design sa...

Vilken snömängd du fått, oj, det är verkligen tungt att ta med skyffel!!
Men otroligt vackert paradis du har ändå, vilka färger!