fredag 12 november 2010

Mössdesign

Upptäckte att jag inte visat en annan färgställning på mössan Happy som jag stickat och gjort mönster till. Den här är också stickad i Mistral från Atelier Zitron. Garnet finns att köpa hos Karmagarn i Torslanda.
Mössan går även att sticka i Nimbus som har samma grovlek.
Nu finns mönstret på Ravelry och här finns en knapp för att kunna köpa det även via bloggen.


Mössan går även att sticka med dubbelstickad kant som på den roströda nedan.

6 kommentarer :

by Caloweena sa...

Hej! Läste just din kommentar på min blogg. Jag visste inte att det var du som hade gjort mönstret till mössan Happy! Vad roligt! Jag brukar läsa din blogg med stort nöje! Lovar att återkomma med bilder på mössan så snart den är klar!

Susilull sa...

Ligger efter med bloggläsande, så nu kommenterar jag alla dina senaste inlägg på en gång!

Jättefina mössor! Kul att du säljer dina mönster!

Och vilken bra färgbenämning; smurfblått! Det är ju ingen tvekan om vilken blå färg det är.

Och vilken osis att du skulle flyga hem mitt i snöovädret. Men du kom ju hem till slut, och till sol värme!!

Ha det gott!!

Pernilla sa...

Mössorna är jättefina. Ska nog köpa mönstret snart.

tilda sa...

Nu blir det svårt! Jag som redan har bestämt mig att börja sticka en Möbius sjal. Nu vill jag sticka mössor!!!Du har så fina alster, vad det än gäller!

MiA sa...

Wow! Vad fin! Lycka till med mönsterförsäljning :))

Anette L sa...

Supersnygg mössa!