onsdag 3 november 2010

Loppis

Idag tog jag en sväng för att se om jag kunde hitta en tv-bänk i vitt till lägenheten i stan. Det kunde jag inte. 
Men jag hittade ett superfint tyg som känns som lin-bomull, skön kraftig kvalite och vackra färger. 
 Kanske får det bli kuddfodral. 
Jag har sökt på nätet för att läsa mer om Atelierdruck Kindermann men hittar bara en hemsida utan nån speciell info. Men det spelar ingen roll eftersom jag gillar tyget massor.
Förutom det här tyget hittade jag vita gardiner, en vägglampa med vit pärlfrans till Vårt hus på landet och två fina tekoppar från England. Bilder kommer någon dag men i andra bloggen. 
Välkommen dit om du inte redan har varit där. Dottern undrade varför jag har tre bloggar istället för att skriva om allt i samma och jag svarade att jag tror att de som är intresserade av mitt stickande mm. inte vill läsa en massa om att måla möbler osv. Men jag kanske har fel. Men jag lär fortsätta med en blogg om Provencelivet, den här om hantverket och min nya om föräldragården som jag tagit över och ska fixa till med målarfärg och de möbler som finns på vinden och i bodarna. 

2 kommentarer :

Anonym sa...

Här är en till med 3 olika bloggar. .. och ibland känner man sig smått skizofren med så många bloggar, men det är ändå bäst för min del att ha flera bloggar.. . . de skulle bli så rörigt om jag bara hade 1

mary-ann sa...

vilket underbart tyg du har hittat...