söndag 7 november 2010

Färdig

Färdig med marknaden, färdig med Tildas möbius-halskrage, nästan färdig med förberedelserna för nästa julmarknad. Behöver bara fylla på lagret lite. Det är både för och nackdelar med att inte sälja så mycket på marknaden. Fördelen är ju att jag inte behöver stressa med att få en massa saker klara inom tre veckor och idag sålde jag trots allt ganska bra och fick dessutom några beställningar på mössor.
Nu ska jag packa om mina marknadssaker och sen packa väskan för hemresan mot Provence. I morgon eftermiddag åker jag mot dottern i Linköping för att sova där en natt och sedan flyger jag på tisdag via London. Kanske blir det så att jag stickar på Online Stickcaféet på facebook från London Stansteds flygplats.

Förresten har jag ju inte visat bilder på möbius-halskragen.
Jag har stickat den med ullgarnet Julia från svarta fåret. Inköpt i Skövde på min kompisresa dit för ett tag sedan. Jag använde stickor 8mm och det gick åt knappt fem nystan.
Nu har jag lagt upp till en liknande till mig själv, men med mycket mindre omkrets. Ska sticka upp de två och ett halvt nystan som blev över.

5 kommentarer :

Charlotte sa...

Stickade nån liknande skapelse när jag låg på lasarettet. Tyvärr blev den alldeles för stor och i mitt tycke fruktansvärt ful. Din bärs upp så fint av modellen!

Anta sa...

Härlig krage den kommer säkert att värma hennes hals skönt i kylan.
Jag har en fråga om hur du gjorde väderrapporten på din blogg jag har oxå lagt in en men får inte med nån bild bara länk till deras sida, hur gör jag för att få in blden. Ha det så mysigt hos dottern och en bra resa hem till Provence och välkommen tillbaks igen, är en smula avundsjuk på dej att du ska ner till varmare breddgrader. Ses på online stickcafeét.

Anta sa...

Jag fixade väderbilden. Ha det så gott.

Hoffmans Design sa...

Vad fin den blev, har du själv hittat på mönstret eller?
Ha en trevlig resa.

Medea sa...

Ja, jag har "hittat på" modellen. Det är mosstickning 2r, 2a med möbiusstickning.