lördag 16 oktober 2010

Första gången

Första gången jag hörde talas om Ben&Jerry var när Magnus Uggla berättade om sin favoritglass för många år sedan. Inte förrän nu har jag köpt min alldeles egna, första Ben & Jerryglass. Och den var god även om jag inte är någon älskare av iskalla saker. Men lite i taget ska jag nog kunna få ner den. =D

5 kommentarer :

MiA sa...

Mmmm... Cookie Dough.. .eller den med macadamia-nötter och choklad... *suck*

Medea sa...

Jag får testa dem också om jag hittar dem här i Arles.

Alexandra sa...

Åhh, så gott!! Jag gillar den med Belgisk choklad mest tror jag =)

Synnøve. sa...

Har smakat den en gång. Då smakade jag cookie dough...
Den var jättegod.
Sen har det inte blivit flera. De är för stora. Vem orkar smälla i sig en halv liter glass när man måste över gränsen för att få tag i den....
Men gott, japp!

Medea sa...

Synnöve: Jag missade att man måste äta upp hela på en gång. *hihihi*