fredag 15 oktober 2010

Ett nytt kapitel


Snart kommer jag i sakta mak måla möbler och inreda vårt hus på landet. Jag tänker köpa en stor burk med färg och sen ge mig på det som finns på vinden och i bodarna runt omkring.
Självklart vill jag ha en blogg att dokumentera allt i, främst för min egen skull, men även för andra i min närhet som tycker det är kul att se vad jag hittar på.
Välkommen att följa vad jag gör i Ett hus på landet.

3 kommentarer :

Synnøve. sa...

Hej och tack för ditt svar.
Måste nog bara fråga igen.
Använder du samma adress till arkivbloggen som dina andra bloggar?
Är inte helt säker på hur man gör.
Lite feg gäller när det gäller det där med att fixa och ordna. Rädd för att saker ska försvinna ser du....
Men jag ska försöka.
Jag tittade ju och har använt ca 53% av min kvot. Så det kanske är dags att flytta över.

Medea sa...

Min arkivblogg har adressen medeasarkiv.blogspot.com. Jag skapade alltså en ny blogg för att kunna importera inläggen. Men kanske behöver du inte ens flytta över några inlägg. Du behöver nog däremot skapa en ny bloggerprofil för att du ska få en ny kvot. När du skapat en ny bloggerprofil går du in på >Inställningar >Tillstånd och mailar inbjudan till "den nya skribenten" när du fått det mailet loggar du in med din nya profil och får en ny kvot och kan fortsätta blogga som om ingenting har hänt.
Lycka till!

Eva Hudin sa...

Ett liv på landet är min dröm, kanske blir den uppfylld en vacker dag. Tack för kommentar, den första hittills på min stick-blogg.