lördag 4 september 2010

Tygfynd & lite mer från loppis

Tog en sväng på IKEA-loppiset i närheten. Hittade ett soffbord att komplettera det jag redan har med. Vi har bara haft ett litet kvadratiskt Lackbord och det är lite för litet men nu hittade jag ett till likadant och har ställt det bredvid. Mer yta att breda ut sig på. Jag fyndade också tyg. 20 meter bomullstyg att ha som foder i kassar och väskor och jag betalade bara 50 kronor för alltihop. Köpte också ett brunvitt påslakan = 5 meter tyg för 30 kr och en liten mönstrad gardinkappa med omtagsband som jag kan sy småväskor av. För den gav jag 10 kronor så den var ju dyrast men kanske också finast.
Tyvärr är inte tvättstugan ledig förrän på måndag eftermiddag så jag kan inte tvätta, torka och börja klippa till förrän på tisdag nånting.
Jag såg också en liten stickande dam. Köpte inte henne men ville ändå fota.
Jag hade en plan att jag skulle hitta Marie med bloggen livsresande och det var inte så svårt eftersom jag fått en bild på mailen och dessutom råkade hon stå vid en tjej jag kände igen sen tidigare. Självklart skulle jag fota dem men inte förrän tredje kortet tittade båda in i kameran, det var bara det att de första korten blev de snyggare på. =) Så därför fick jag göra ett litet collage.
Gun, till höger, gav mig en katalog på hus som man kan bygga och det visade sig att hon förmedlade kontakten, var agent för husfirman eller vad man nu kallar det. Klart hon ska få lite reklam här. 
Kolla in S:t Anna Hus och kontakta Gun och Christer om du vill ha mer info. Se kontaktuppgifterna på bilden.

1 kommentar :

Marie sa...

Hej, skoj att du kom fram och hälsade och skoj att du kunde fynda lite därtill på loppisen! Skoj med ditt fotocollage! Smart idé!

Jag har inte orkat blogga om lördagen förrän nu ikväll för har haft så mycket att göra men vilken trevlig dag det var! Hoppas din resa till sommaren går bra och på återhörande!

Kram
Marie