onsdag 1 september 2010

Småstickat

När jag är i Sverige blir det inte lika mycket sticktid men lite hinner jag trots allt. Jag har alltid en stickstund i sängen på morgonen och dessutom stickar jag lite innan jag går o lägger mig.
Småprojekten jag håller på med just nu är omstickning av min Linamössa. Den blev för kort förra året och jag hade garn kvar så nu stickar jag den längre. MEN jag stickar fel hela tiden... först för många varv mellan vridningarna och när jag repat upp och gjort om upptäcker jag att jag gjort ett varv för lite. *suck*
Det röda är en beställd mössa i Visjögarn. Snart klar att överlämnas. Och det flerfärgade är en kant till en mössa till bonusbarnbarnet. Efter lite ändringar kommer det även att bli ett mönster.
För övrigt umgås jag med människor både dag och kväll och däremellan klipper jag till saker att sy inför hantverksmarknaden som är allhelgonahelgen på Vidablick i Bankeryd.
Det lila i bakgrunden är förresten min senaste stickväska. En tetraformad väska med handtag. Lagom att trycka ner i axelväskan när jag ska iväg.

1 kommentar :

Myggan sa...

Visst är de bra tertapacken? Rymmer mer än man tror.
Vidablick noteras. =)
/Anna