tisdag 7 september 2010

Sju sanningar

Jag har fått en utmärkelse från Mikaela och med den följer uppgiften att berätta sju sanningar om sig själv och dessutom skicka vidare till 7 andra bloggare. Det här har jag gjort förut både här och i några av inläggen här.
Men kanske finns det ytterligare sju sanningar som jag inte berättat...

  • Jag är ljustörstande och har alltid varit. Trivs väldigt bra med att det är mycket ljus året runt i Provence.
  • Jag älskar beröring och att beröra. Kan tex. ganska lätt känna vad tyger innehåller för material.
  • Jag har inte vävt på länge men jag klappar på min vävstol då och då och jag har bestämt mig för att ganska snart solva om väven, som sitter i, till rosengång. Det är det jag vill väva... snart.
  • Jag är ibland imponerad av mig själv att jag fött och uppfostrat fem barn. Nu är de 15, 20, 21, 23 och 25.
  • Jag kan nog ta jobb som mögelhund om jag behöver jobb någon gång. Min näsa är väldigt känslig för mögeldoft vilket är lite jobbigt om jag kommer hem till någon som har mögel i sitt hus. Ska man säga det eller inte?
  • Jag är numera ägare till en jordbruksfastighet. Inom några år kommer jag att bo där när jag är i Sverige. Då kommer jag att starta ännu en blogg såklart, En "stabo" på landet eller nåt. =) 
  • När jag blir stressad tappar jag skinnet på mitt högra långfinger. Ett men från när jag "sydde in mig i väggen" för många år sedan. Då trodde jag att det var nickelallergi av att jag sydde fast blommor på mössor i mängd, och det var det kanske och nu visar det sig varje gång jag känner lite för mycket stress, utan att jag behöver hålla i en synål.
Där har ni sju tidigare okända saker om mig. Nu skickar jag den här vidare till alla som inte redan fått den och jag blir jätteglad om du skriver en kommentar här när du antar utmaningen!! 
Ser fram mot att höra nya sanningar.

4 kommentarer :

MalinSj sa...

Modigt att visa upp sig med sin sanningar. Ska bli spännande att se och höra när du kommer igång med din väv. Jag är helt upp i vävandet, fast jag hållit på i 30 år.Ha det bra. //MalinSj

Anonym sa...

Hur i hela friden hinner du människa med allt?
OK Du har vad jag förstår ekonomiska resurser som inte jag har iaf men jag har ändå förmånen att jobba halvtid o ha betalt för heltid men min tidräcker ändå inte.suck

M´s stick sa...

Jag antar utmaningen.

Anonym sa...

Din blogg är helt underbar! mycket beroende på din naturliga och personliga stil och alla kul saker du visar. TACK för all trevlig läsning! Agneta Bosson