söndag 5 september 2010

Lite till från min EFIT-dag

16.05 Skulle bara kolla lite i frysen vad det fanns och plötsligt fann jag mig avfrostande den samma. Jag hade det faktiskt på min att-göra-lista den här veckan så det var ju väldigt bra att det blev gjort.
17.05 Dags att fixa mat av det som finns i frysen istället för att hela tiden bara köpa nytt så den här hjortsteken förvandlades till kalops.
Rökarmannen fick ta sig ett bloss under tiden. Katterna lät honom vara den här gången. Mystisk souvenir när man tänker på det.
18.05 Jag går en sväng till grannhuset.
19.05 Allt tar sån väldig tid men nu är maten snart klar.
20.05 Hösten är här och det är mysigt att tända ljusen igen. Efter det här var jag helt slut och strax efter nio gick jag och la mig, somnade och sov tungt. Förstår inte varför jag är så trött men det är väl sommarvärmen som fattas. Skönt att jag får lite sommar igen på torsdag när jag åker hem till Provence.

3 kommentarer :

Cecilia sa...

ÅH, jag frostade av i lördags, man blir väldigt nöjd med sig själv och några fynd gör man alltid. Mina hamnade i dagens fiskgratäng! :-)

Bland nystan o papper sa...

Hoppsan, nu fick jag en påminnelse att även jag måste frosta av min frys.
Du får passa på att njuta av sommaren som är kvar när du kommer ner igen.
Shoppade fint Filigran, Zitrongarn av Karma idag på Quiltmässan i Lidköping. Himla inspirerande dag att vara där.
:)

MiA sa...

Jag har också bestämt mej för att äta ur frysen, men jag hittar inga kuliga hjortstekar i min... frysta fullständigt smaklösa wokgrönsaker... men mättande :)