tisdag 7 september 2010

Jag är utvald

Idag hade jag en trevlig stickstund med Helena - Högform och jag fick alldeles underbara lyxmarkörer att ha till min stickning. Passande nog hade jag bara garnmarkörer i stickningen och fick genast sätta dit två stycken.

Tack snälla Helena!!

2 kommentarer :

Alexandra sa...

Åhh vad fina, lite bling i stickningen gör det ju ännu roligare att sticka ;)
Gillar nya utseendet på bloggen, de har du lyckats bra med =)

Meta sa...

Hej
För en tid sedan när jag satt på spårvagnen blev jag djupt fascinerad av en kvinnas stickmarkörer som hon hade i sin stickning. Jag tror jag bligstirrade på henne jättelänge. Försökte tillverka själv men det blev inte fint. Kanske jag har hittat till henne genom dig?
Så fin din sida har blivit som jag följer och läser med nöje.
Hej hej...