måndag 6 september 2010

Dagens lista och stickcafé online

Av någon anledning hamnar jag ofta vid datorn mellan andra aktiviteter och därför är det bra att skriva sin att-göra-lista här så att saker blir gjorda. Müslin som stod överst på listan (den handgjorda) är redan klar förutom russin och gojibär. Men de lägger jag dit när müslin kallnat. Ska skriva ner receptet som både är enkelt och väldigt gott.
  • göra müsli
  • sticka om en mössa. Klart
  • tvätta tyger (och kläder förstås)
  • sticka på Lisas online-stickcafé (facebooklänk) Välkommen du också!!
  • hämta saker på vinden
  • åka på avskedsfest för de tyska ungdomarna som gästat dotterns skola i veckan.
  • Sticka ännu mer på stickcaféet. Det pågår mellan 15 och 22... minst. =)
Edit: Jag hann ju faktiskt det mesta. Tyvärr hade jag glömt skriva "Göra pastasallad till matsäck i morgon", läs idag. Men det löste sig. Tack I & J.
Nu upp på vinden. =)

3 kommentarer :

Ulla-Bella sa...

Så gøy med online stikkekafé. Jeg blir med også:)

Medea sa...

Vad kul Ulla-Bella!!

Helena sa...

Jag gjorde musli igår...så mycket godare än köpe-musli!!! Gojibär måste jag nog testa att ha i min! Annars brukar jag ha torkade fikon och gula och gröna russin i. Stickcafé online låter hur kul som helst:)