måndag 6 september 2010

Axels vintermössa och efterlysning!

Har inte tidigare visat den här mössan men nu är den klar. Det är en vän som beställt den eftersom den jag stickade till honom för 17-18 år sedan kanske behövde bytas ut. Det är verkligen bra kvalitet på Visjögarnet.
Fick en beställning till på en med dubbelvikt kant, helst i marinblått eller grått Visjögarn. 
Har du ett hekto eller i alla fall 80 gram Visjö så vill jag jättegärna köpa det. Behöver det helst med en gång eftersom jag åker tillbaka till Provence på torsdag. Men jag betalar gärna för portot till Frankrike också.
Hör av dig med kommentar eller till min mail info(at)medeas.se

1 kommentar :

Alexandra sa...

Hej, jag har 2 härvor som ligger & snoozar i yllegropen, men inte de färger du söker, det är en härva brunt (100 g) & en härva Visjö Karamell - den ljusa tror jag (100 g). Hör av dig om det är av intresse =)