måndag 2 augusti 2010

Vill verkligen bli...

...av med några UFO:n. Stickar på min Tuzo-look-alike och jag tror att garnet räcker. Jag tror att jag ska använda knapparna som ligger på koftan. Det ska bara vara tre knapphål och jag har precis tre sådana här.
Vill bli klar nu men det är ju maska för maska som gäller och lite av min tid tar även Twilightboken som jag fastnat i. Jag trodde verkligen inte att jag skulle tilltalas av en vampyrbok. Men det är ju inte så mycket "vampyr", än i alla fall utan bara massa kärlek och det gillar jag.
Men nu ska jag sy. Mannen är och försöker registrera om vår bil så att vi får franska plåtar. Vi har tur att vår granne kan engelska och är så snäll att hon följer med och översätter. Det är så svårt med nyanserna i språket och att förstå allt på myndigheters språk när man egentligen bara kan turistfranska.

1 kommentar :

Syserine sa...

Jag har köpt Hawthorne.. Kunde inte låta bli, hur snyggt som helst og jättepraktisk form, liknar väl lite på an sjal du sickade tidigare i år tror jag. Så vill tiden visa om det blir mer än mönsterköp.. En liten klänning blev det också. Många snygga modeller!