måndag 30 augusti 2010

Utsikten


Himlen är fin idag men Vättern är kolsvart. De har visst sågat ner alla träden längs järnvägen och nu behöver jag inte stå på en pall för att se Vättern.
Jag har förrsten blivit antagen till en av hantverksmässorna jag sökt, än så länge o klipper väskor för brinnande livet. Hoppas snart få besked om fler att vara med på. Funderar på om det finns någon hantverksmässa i Ulricehamnstrakten?

5 kommentarer :

Tusse Fox sa...

Syfestivalen i Borås!?!?

Myggan sa...

Att vara med på mässor är kul.
Vi tittade efter dig också i söndags, men vi kunde konstatera att Tilda inte stod med i Dennis grupp så vi förstod att vi missat dig.
Men vi får nog fler chanser framöver.
/Anna

Susilull sa...

Så kul att du kom med på en marknad, hoppas det blir fler!
Fint med mer utsikt över Vättern.
Var en snabbsväng i Jönköping i lördagskväll, det var väldigt kallt men det är fint kring hamnen. Kan nästan ana var du bor.

Therese sa...

Vad roligt med positiva besked, jag ser fram emot att se vad du producerat! Jag har beställt två nya symaskiner och idag fick jag min overlock. Jag har aldrig petat - men oj vilken tidssparare! Nu vet jag inte alls hur jag ska ha tid till allt roligt jag vill göra!

Marie sa...

Underbart att få utsikt igen och grattis till att ha kommit med på marknad - får man fråga vilken? Bor ju inte så långt från Jönköping så mottar gärna tips på vad som händer. På lördag är det loppis på ikea-parkeringen... spelar ju inte i hantverksdivisionen men glad att jag fick plats där! Hihi! :)
Marie