onsdag 25 augusti 2010

Tacka vet jag internet

Hade gett upp tanken på att jag skulle få tag på mönsterbeskrivningen idag men när jag kom hem från stranden och loggade in på FB hade min gymnasiekompis B skickat bilderna till mig.
Nu ska jag se om jag får klänningen sydd ikväll eller om jag inte hinner det. Klockan halv fyra i morgon bitti ringer väckarklockan och sen åker jag mot Sverige.

3 kommentarer :

m sa...

Det var snabbt! Lycka till!

Tina sa...

Heja internet och goda vänner!

HY:s Pyssel och Maträtter sa...

Halloj!
Såg just det här inlägget. Till en annan gång,så du vet, så prenumererar jag på Burda. Har burda tidningar från år 1984 fram till månadens nummer år 2010. Det är ett glapp mellan åren 2004 0ch 2006. Då bestämde jag mig för att inte köpa tidningen. Men i slutet av 2006 så kunde jag inte vara utan den. Ångrar mig idag att jag hade ett uppehåll. skulle hemskt gärna få tag i dom årgångarna.
Håller på att scanna av alla modellerna, som ett slags arkiv.
Går snabbare att hitta det man är ute efter.
Håller med. Inte alls dumt med internet.