onsdag 11 augusti 2010

Rättvisa

Stina tyckte att det var orättvist att brorsan fick vara med på bild i bloggen bara för att han kryper in i plastpåsar o luktar på ull. Så självklart får hon vara med på bild också.
Läste faktiskt i en grupp på ravelry att man kan spinna av katthår också. Men först ska jag spinna av dotterns hunds hår. Hon samlar för fullt och lär få göra det ett tag till. 

4 kommentarer :

Myggan sa...

Ojojoj, det ser ut att vara en "värdig" dam. Påminner om vår Maja, fast jag måste säga att Stina är vackrare. Maja är lite, milt sagt, oproportionerlig och liknar mest ett strykjärn i formen. Visst är det mysigt med katter, trots att de ibland lyckas "trassla" in sig i både det ena och det andra.
/Anna

M´s stick sa...

åh, jag blir så sugen på att försöka spinna. Har testat under 90-talets utbildning men nu kan jag inte ens hitta min slända. Skall leta lite till, annars gör jag nog som du - köper ett startkit.

Call design sa...

Mjau!

Marty sa...

Berätta gärna hur det går med hundhåret. Jag har en kompis som har spunnit garn på lagotto-hår blandat med fårull. Garnet fäller lite men hon ska nog sticka nåt litet av det. Har du några tips angående garnkvalitet? /Marty