torsdag 5 augusti 2010

På resa


Nu har vi varit på väg i 9 timmar o befinner oss med bussen i Borås. Skönt att snart va hemma o ikväll behöver jag lägga mig tidigt. Sov knappt 4 timmar inatt. Stickar på Hallett's Ledge o blir alldeles glad av att sticka den.

4 kommentarer :

Pillan sa...

Iferien var jeg i samme trakter som du er nå. Mine foreldrer bor noen mil fra Jønkjøping. Og jeg er ju svensk så 3 uker hjemme i ferien var herlig, spesiellt med det fine været vi hade.
Glær meg til og følge med på att Hallet`s ledge, denne kunne jeg selv tenkt meg.
Hva bruker du for garn?

Ha en fortsatt fin dag!

Pernila

Emmas dagar sa...

Det ska bli så kul att se koftan uppstickad, den ser jättefin ut! Jag är också sugen på den...

Lena Andersson sa...

jag gillar inte att flyga och vara borta så mkt heller för den delen så jag beundrar dej som orkar fara fram och tillbaka så ofta men det är klart har man sina barn hemma i Sverige så gör man kanske det gärna.

Medea sa...

Pillan: Jag stickar min Hallett's i Drops Angora Tweed och än så länge verkar det funka bra.
Lena: Förutsättningen för mig att kunna flytta till Provence var såklart att jag skulle kunna åka hem till barnen med jämna mellanrum så jag funderar inte så mycket på att det är jobbigt. Ser det istället som extra mycket bonussticktid. =)