söndag 1 augusti 2010

Nästa sak att slutföra

Nu när vantarna är klara och min Valkyriakofta är alldeles för stor för att sticka på i bilen tog jag ett annat UFO ur hyllan och satte igång att sticka på kroppsdelen. 
Ärmarna stickade jag redan i februari men sedan har annat kommit mellan. 
Jag stickar efter en modell jag hittade på ravelry. Tuzo heter den och mönstret finns hos Berocco, men jag har inte mönstret och i stället för att sticka den i delar stickar jag uppifrån och ner. Lite klurigt eftersom tröjan har nedhasad ärm och ärmarna redan är stickade och ska sys i sen. Men jag löste det med att "sticka igen" ärmhålet för att sedan klippa upp dem när jag är klar. Nu återstår bara ett litet problem, kommer garnet att räcka? I reserv har jag ca 35 gram Galadriel från Chili Gredelin i en färg som passar till så nederkanterna på ärmar och kroppsdelen kanske blir lite melerade. 
På bilden ärmarna som stickades redan i februari.

Inga kommentarer :