tisdag 3 augusti 2010

Fick lite sytt

Igår fick jag lite sytt även om det blev en hel del sprättande också. Men det är väl så det är. Jag är nöjd med resultatet och efter att jag fotat hann jag nåla två elefantfiltar och sy två passfodral också.
Som om det inte var nog läste jag klart Twilight innan jag släckte lampan så nu har jag precis börjat på New Moon och skrivit ut mönstret till den ljuvliga koftan Hallett's Ledge. Ja, som ni förstår kunde jag inte motstå längre. För att döva mitt obefintliga dåliga samvete stickar jag min första (jag stickar en till sen) Hallett's som present istället för en annan kofta som jag började med i våras. Den blev jag inte nöjd med så nu hoppas jag att det här kommer att kännas bättre.
Slutsats: Jag får sticka en Hallett's Ledge och jag stickar den istället för en tröja jag faktiskt redan börjat på. Alltså bara halvt om halvt ett nytt projekt. =D

5 kommentarer :

Tant Kofta sa...

Snyggt med ett litet karamellfoder som tittar fram ur det grå.

Timeout sa...

Det räknas självklart som att sticka färdigt en gammal!

Anonym sa...

Så fint du syr och vackra färger. Jag köper för mycket garn och försöker inte tänka så mycket på det hela. =)
Det är ju så härligt när jag ska börja på något nytt och rota runt bland alla färger.
Maggan
http://livsglimtar.wordpress.com

Anonym sa...

Vilken fin kofta. Sån vill jag oxå ha. Ska ta mej till tant thea nån dag. Men det blir nog ingen sådan kofta :D

kram ida

Knit A Little sa...

Den grå med rosa foder är ju to die for!