onsdag 25 augusti 2010

Efterlysning av sybeskrivning

Har du Burdatidningen på bilden? På svenska alltså? Jag håller på och syr en klänning ur den och det är såå svårt att förstå alla franska fackuttryck.

Uppdatering: Jag har fått foton på beskrivningen!!
Tack snälla på förhand. 
Jag tänkte att jag skulle kunna sy klart den idag men förstår verkligen inte hur jag ska få ihop alla delar. 

3 kommentarer :

Marie sa...

Hej, förstår ditt problem men kan inte hjälpa till. Dock brukar Burda finnas på biblioteken i Sverige ifall du har någon att be om hjälp här hemma! Ska tyvärr inte själv ut något idag men hoppas det fixar sig för dig. Det blir en jättefin klänning i det tyget!

Medea sa...

Jag åker ju till Sverige i morgon och får gå på biblan "hemma". Det är bara det att då kan jag inte sy klart klänningen idag. =) Men det finns annat jag kan pyssla med och jag får ha en annan klänning på kalaset på söndag.

Marie sa...

Skönt att det löste sig! Utan bibbla och i rätt tid! :)