måndag 5 juli 2010

Varm och gosig

Min Saroyan blev hur mjuk och gosig som helst och med en härlig tyngd. Men det lär dröja innan jag kan använda den. Här i Provence är det ju bara början på värmen än trots att vi har mellan 25 o 35 grader varmt både inne och ute. Augusti är ju den hetaste månaden här. Nåja, Jag ville i alla fall visa sjalen igen där man kan se den lite grålila färgen bättre mot tidigare bild.

4 kommentarer :

Pernilla sa...

Det ser verkligen inte ut som samma sjal som i inlägget nedan.

skapasaker sa...

Tack för tipset om i-cord! Jag googlade genast och det ser jätteintressant ut! Jag som stickat så länge och så mycket, men man går ju i sin egen värld. Tack och lov för INTERNET!!!
Eva

Tina sa...

Den blev fin! Jag gillar att det är blad på båda sidorna.

Signe sa...

Ser ut som något som ändå kommer värma gott så småningom. Jättefin!